<span> , Ljubljana</span>
"Spoštovani vsi,

Z vsemi izdelki, ki sem jih kupila v spletni trgovini Vita Baros, sem bila izjemno zadovoljna. Tako s kvaliteto kupljenega kakor tudi z dostavo.

Ne morem prehvaliti izjemno prijazne in visoko profesionalne pomoči Kontaktnega centra.

Prav tako izjemno  profesionalne, zanesljive, konkretne in razumljive so spletne strani v posameznih zavihkih Vite Baros. Tiste, informacije, ki sem jih potrebovala, sem odtisnila v kar zajetnem snopu. Lepa hvala vsem. S spoštovanjem in pozdravi."

- Prof. dr. Varja Cvetko Orešnik , Ljubljana
<span> , Kamnica pri Mariboru</span>
"Z uporabo vitaminov  sem zelo zadovoljna. V prihodnje se odločim še za nakup dietne hrane za vzdrževanje telesne teže po operaciji, ki jo ponuja podjetje. Le ta mi bo prišla prav v času službe, kjer si bom lahko hitro in na enostaven način pripravila nizkokaloričen obrok, pri tem pa dobila občutek sitosti. Tako bom lažje zdržala do glavnega obroka, ki si ga pripravim kasneje doma, po službi."
- Albina , Kamnica pri Mariboru
<span> , Velenje</span>
"Za seboj nimam nobene operacije na želodcu. Za vitamine sem se odločila izključno zaradi potrebe po zadostni količini vitaminov, ki jih potrebujem. Odkar jih jemljem, so se mi popravili lasje, nohti so trdi, občutka utrujenosti ni več."
- Mirjana , Velenje
<span> , Domžale</span>
"Moje počutje je, odkar jemljem vitamine , enkratno. Količina zadostuje, zato ne uporabljam nobenih drugih dodatnih vitaminov. Po pregledu krvi, so moji izvidi odlični. Uporabljam tudi dietno hrano, ki jo ponuja podjetje. Hrana je okusna.."
- Metoda , Domžale
<span> , Lipje pri Vinski Gori</span>
"Javljam se kot zadovoljna uporabnica novih vitaminov. Pred kratkim sem postala podjetnica. Delo 24/7 terja velike napore. Tudi s pomočjo novih vitaminov ohranjam dobro zdravje. To potrjuje tudi moja krvna slika."
- Lidija Šolinc, 5 let po operaciji , Lipje pri Vinski Gori
<span> , Velenje</span>
"Frizerka pravi, da se vidi, da rastejo novi lasje in tudi zdi se mi, da izpadajo že manj."
- Ga. Stanka , Velenje