Če ste razmišljali o operaciji čezmerne debelosti se bo potrebno odločiti kateri kliniki in ekipi bariatričnih strokovnjakov 100% zaupati. Zaupanje bolnika do zdravnika vključuje prepričanje o zdravnikovem znanju in izkušenosti ekipe strokovnjakov.

Poslanstvo.

Bolnikom, ki potrebujejo zahtevne operacijske posege, omogočiti najsodobnejše in najzahtevnejše storitve na področju bariatrične kirurgije. Zavedamo se, da je zaupanje v strokovnjake in njihova prijaznost ob potrebi po kirurškem zdravljenju ključnega pomena. Zavedamo se tudi, da je zdravje in s tem življenje enkratna in neprecenjljiva vrednota za vsakega posameznika.

Zagotavljamo vam, da se bomo tudi trudili za celovito odličnost.

Spoznajte Bariatrično ekipo zdravnikov
V ekipi, ki skrbi za posameznike pred, med in po operaciji so različni strokovnjaki – od kirurgov, anasteziologov, psihologov do dietetičark in medicinskih sester ter tehnikov
Brane Breznikar, dr. med. specialist kirurg, vodja ekipe
10 let – več kot 700 bariatričnih operacij
Grega Kunst, dr. med. specialist kirurg
10 let – leta več kot 400 bariatričnih operacij

Zakaj izbrati nas?

Ves čas sledimo vsem novostim v bariatrični kiruirgiji in se lahko primerjamo z dosežki najboljših bariatričnih centrov v svetu. Sposobni smo opraviti katero koli v svetu uveljavljeno bariatrično operacijo. Tudi pri otrocih ali starejših od 70 let.

Dosežki bariatrične ekipe so:

10 let izkušenj. Od leta 2005 bariatrična ekipa opravlja operacije bolezenske prekomerne debelosti.
Do 1.1. 2015 smo opravili čez 1160 operacij. Kvantiteta v bariatrični kirurgiji pomeni kvaliteto; s tem se zelo zmanjšujejo tudi možni zapleti po operaciji.Operiranih je bilo kar 80% žensk.
170 novih operacij vsako leto.
Do 1.1.2015 je bilo izvedenih več vrst bariatričnih operacij:
AGB prilagodljiv trak: 317 operacij
Omega BY PASS: 226 operacij
Klasični BY PASS: 414 operacij
Rokav želodca/sleev: 37 operacij
Število operacij je še večje, ker gre pri nekaterih klientih za re-do operacije.