Barinutrics – multivitamini in kalcijev citrat

Kako lahko sami izboljšate ustreznost vseživljenskega optimalnega dnevnega vnosa vitaminov in mineralov najvišje biološke uporabnosti, ki ustrezajo posebnim prehranskim potrebam odraslih oseb po bariatričnih operacijah?

Za ljudi pred in po bariatričnih operacijah, ki si želijo uspeha pri zdravljenju in se zavedajo resnosti posledic prepoznega in nerednega uživanja ustreznih količin pravih vitaminov in hranil pred in po operaciji.

Pacientova odgovornost!

Najbolj pomembni v procesu zdravljena ste vi. Vaše zdravljenje bo potekalo uspešno in bo dalo pričakovane rezultate le, če boste upoštevali navodila zdravstvenih delavcev.

Odgovornost za lastno zdravje nosi v največji meri posameznik sam!

Kot odgovorna oseba za svoje zdravje morate poskrbeti za dostopnost do učinkovitih, kakovostnih in varnih možnosti zdravljenja. Poskrbeti, da nimate težav pri izbiri, uporabi, naročanju in ustrezni zalogi vitaminov in hranil, ki ustrezajo vašim posebnim dnevnim prehranskim potrebam.

Zagotovite si ustrezen dnevni odmerek vitaminov in hranil in se pravočasno zavarujte pred posledicami premajhnega vnosa ustreznih živil, ki lahko vodi v slabokrvnost, povzročitev osteoporoze in drugih simptomov avtonomne nevropatije.

Seznanite se s cenovno ugodno rešitvijo za celostno vseživljensko multivitaminsko terapijo, ki vsebuje dodatne vitamine in velike količine mineralov za zadovoljitev posebnih potreb pacientov po bariatričnih operacijah, ki za paciente pomeni  hiter in učinkovit dnevni vnos vseh nujno potrebnih vitaminov v obliki ene žvečljive tablete.

Kaj je in kako deluje Barinutrics?

Originalna receptura! Na voljo brez recepta! Prehransko dopolnilo  (30/90 kapsul)

  • je celostno multivitaminsko prehransko dopolnilo za posebne zdravstvene namene, ki temelji na najnovejših raziskavah in je edinstveno v Evropi
  • je celovita sodobna formula, oblikovana glede na potrebe našega organizma po ključnih mikrohranilih – tako vitaminih kot mineralih, posebej namenjena odraslim ljudem po vseh treh vrstah bariatričnih operacij
  • izdelek vsebuje vse dodatne vitamine in velike količine mineralov za zadovoljitev specifičnih bolnikovih potreb
  • vsebuje celoten kompleks vitamina B, vključno s povečanimi količinami ključnih prehranskih dopolnil tiamina in folne kisline
  • vsebuje širok nabor mineralov, ki vključujejo tudi selen, baker, cink in krom, kateri olajšajo absorbcijo visoko bioloških hranil v spremenjenem prebavnem traktu
  • vsebuje le vodotopne vitamine in vodotopne forme vitaminov A, E, D in K, kar izboljša biološko presnovo in zmanjšuje nevarnost kopičenja vitaminov – topnih v maščobah, v jetrih in maščobnem tkivu

Barinutrics ima za bolnika mnogo dodatnih koristi zaradi:

  • farmacevtske sestave in načina uporabe, kar pomeni, da so tablete dobrega okusa in so lahko prebavljive
  • kliničnih lastnosti v smislu učinkovitosti in varnosti, ker vsebujejo hranila najvišje biološke uporabnosti in tako ustrezajo prehranskim potrebam odraslih po bariatričnih operacijah
  • ustreznih vitaminov in mineralov samo v eni zvečljivi tableti, kar pomeni lažje redno uživanje nujno potrebnih hranil
  • so brez laktoze in nizko-glikemičnih formul, kar ugodno vpliva na hujšanje, dobro prebavo in občutek sitosti

S prehranskim dopolnilom Barinutrics izberete ustrezno zdravstveno terapijo v okviru strokovnih zdravstvenih smernic. Za podrobnejše informacije vprašajte vašega zdravnika in upoštevajte napotke, ki jih boste prejeli.

Kako uporabljati Barinutrics?

Zadostuje že 1 tableta na dan multivitaminov in kalcijev citrat. Po posvetu z zdravnikom lahko odmerek kalcijevega citrata povečate na 3 tablete na dan. Zvečljivo tableto je potrebno zaradi spremenjenega prehoda v prebavnem traktu zvečiti počasi, dokler se ne raztupi v ustih. Tablete ne drobiti in ne razpolavljati. Svetujemo redno in dolgotrajno uživanje prehranskega dopolnila Barinutrics. Za zadovoljitev vseh zdravstvenih potreb bolnikov po bariatričnih operacijah, se priporoča uporaba vitaminov pod zdravniškim nadzorom.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočamo uživanje prehranskega dopolnila v okviru raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pred sočasnim jemanjem drugih vitaminskih, vitaminsko-mineralnih ali mineralnih izdelkov se posvetujte z zdravnikom. Pred uporabo natančno preberite navodilo. O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom.

Naročite si Barinutrics vitamine TUKAJ!