Novo: BariNutrics Prenatal

Metagenics Europe je razvil nosečniški multivitamin posebej za zadovoljevanje prehranskih potreb vitaminov in mineralov po bariatrični operaciji, vse od želje po zanositvi do konca dojenja.

Po bariatrični operaciji je potreben poseben nosečniški multivitamin.

Po bariatrični operaciji se prehranske potrebe žensk razlikujejo, od želje po zanositvi do konca dojenja. Zato multivitamin za nosečnost, posebej razvit za prehranske potrebe po vitaminih in mineralih po bariatrični operaciji. Med nosečnostjo se otrok zelo hitro razvije in je jemanje določenih vitaminov in mineralov nujno.

BariNutrics® Prenatal je bogat s folati (5-MTHF), aktivno obliko folne kisline. Folati igrajo pomembno vlogo pri rasti tkiva (delitev celic). Nizka raven folata pri ženskah med razvojem ploda je dejavnik tveganja za okvare hrbtenjače (spina bifida ali odprt hrbet), zato je povečanje ravni folatov pri materi z dodatki v prenatalnem obdobju in 1. trimesečju nosečnosti zelo pomembno.

Od želje po zanositvi do konca dojenja

BARINUTRICS® PRENATAL

BARINUTRICS® PRENATAL
je bil posebej razvit za prehranske potrebe po vitaminih in mineralih po bariatrični operaciji, vse od želje po zanositvi do konca dojenja.
edinstvena mešanica 13 vitaminov in 7 mineralov:
Minerali, ki jih lahko absorbiramo: bisglicinati (kelati), fumarati in citrati
Vitamini v aktivni obliki: vitamin B6, B9 (5-MTHF) in vitamin B12
5-MTHF (5-metiltetrahidrofolaat) je aktivni vitamin, ki ga v nasprotju s sintetično folno kislino ni treba pretvoriti v telesu, preden ga celice lahko uporabijo.

Klikni in preveri https://vitabaros.si/izdelek/barinutrics-prenatal-60-kapsul-prehransko-dopolnilo/