Vita BAROS Super Darilni bon ODLIČNO DARILO – Podari zdravilni darilni bon!

Vrednostno – darilni boni v poljubnih vrednostih.
Je darilo, ki se prilega vsakomur in ga lahko kupite preko spleta. Privoščite svojim najdražjim. Popolno darilo, ki ga lahko vnovčijo po lastnih željah.

Vita BAROS Super Darilni bon za spletno trgovino vitabaros.si z izdelki za podporo zdravljenju in zdravju je lahko idealno darilo, ko želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje zdravo darilo izbere sam!

Želeno vrednost bona zaokroženega na 25 € si izberete sami na način, da v košarico dodate želeno količino bonov. Na primer:
• če želiš bon za 50 € dodaš v košarico 2x vrednostni bon za 25 €,
• če želiš bon za 75 € dodaš v košarico 3x vrednostni bon za 25 €
• če želiš bon za 100 € dodaš v košarico 4x vrednostni bon za 25 €,

Vrednostni bon v želenem znesku vam bomo poslali po pošti. Plačilo je možno po predračunu preko spletne banke ali po povzetju.

Bon je veljaven 6 mesecev od nakupa in ga lahko obdarjenec enostavno koristi z nakupi na www.vitabaros.si. Uporaba vrednostnega bona je enostavna. Obdarjenec izbere izdelke, ki jih želi kupiti in jih dodaj v košarico. V spletni blagajni v polje ”opombe” se vpiše kodo darilnega bona in klikne KUPITE SEDAJ. Za pomoč pri vnovčitvi bona in izbiri izdelkov smo obdarjencu tudi na voljo na tel: 0590 44 340.