Vita BAROS Super Darilni Bon

25,00  (z DDV)

ODLIČNO DARILO – Podari zdravilni darilni bon

Vita BAROS Super Darilni bon  za spletno trgovino vitabaros.si z izdelki za podporo zdravljenju in zdravju je lahko idealno darilo, ko želiš svojemu obdarovancu prepustiti, da si svoje zdravo darilo izbere sam!

Želeno vrednost bona zaokroženega na 25 € si izberete sami na način, da v košarico dodate želeno količino bonov. Na primer:

 • če želiš bon za 50 € dodaš v košarico 2x vrednostni bon za 25 €,
 • če želiš bon za 75 € dodaš v košarico 3x vrednostni bon za 25 €
 • če želiš bon za 100 € dodaš v košarico 4x vrednostni bon za 25 €,

Vrednostni bon v želenem znesku vam bomo poslali po pošti. Plačilo je možno po predračunu preko spletne banke ali po povzetju. Bon je veljaven 6 mesecev od nakupa in ga lahko obdarjenec enostavno koristi z nakupi na www.vitabaros.si. Uporaba vrednostnega bona je enostavna. Obdarjenec izbere izdelke, ki jih želi kupiti in jih dodaj v košarico. V spletni blagajni v polje ”opombe” se vpiše kodo darilnega bona in klikne KUPITE SEDAJ. Za pomoč pri vnovčitvi bona in izbiri izdelkov smo obdarjencu tudi na voljo na tel: 0590 44 340.

Podrobne informacije:

Pogoji uporabe darilnega bona Vita BAROS

 1. Lastnik darilnega bona lahko darilni bon uporabi za plačilo blaga in storitev v evrih v spletni trgovini www.vitabaros.si
 2. Na darilni bon se lahko ob enkratnem nakupu v spletni trgovini naloži oz. kupi najmanj 25€ evrov. Ob pridobitvi darilnega bona, popusti niso moženi.
 3. Izplačilo dobroimetja v gotovini ali preostalega zneska po nakupu ni mogoče.
 4. Dobroimetje lahko kadarkoli preverite na info@vitabaros.si
 5. Vita BAROS ne prevzema odgovornosti za izgubo, krajo, nepooblaščeno uporabo ali poškodbo darilnega bona..
 6. Menjava darilnega bona za gotovino ni možna. Bon je unovčljiv le v celotnem znesku. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti bona, mora imetnik bona razliko doplačati.
 7. Vrednostni bon je moč kupiti v spletni trgovini Vita BAROS. Za nakup darilnega bona veljajo enaka določila pogojev poslovanja kot za nakup drugih izdelkov. V primeru, da potrebujete vrednostni bon takoj lahko za pomoč pišete na info@vitabaros.si. Veljavnost darilnega bona je 6 mesecev od izdaje bona
 8. Vrednostni bon, ki ga Vita BAROS proti plačilu pošlje kupcu v fizični ali elektronski obliki, kot račun. Vsak darilni bon je označen s svojo kodo (unikatno serijsko številko računa), prodajalec (Vita BAROS.) pa ga je zavezan sprejeti kot plačilo za nakup prek spletne trgovine vitabaros.si.
 9. Določila so veljavna v skladu s slovenskim pravnim redom.

 

Vita BAROS Super Darilni Bon

25,00  (z DDV)Dodaj v košarico