Kako boste z ustreznim uživanjem primernih hranil zadostili svojim posebnim prehranskim potrebam po operaciji želodca?

Za ljudi, ki si želijo uspeha pri zdravljenju in se zavedajo resnosti posledic prepoznega in nerednega uživanja ustreznih količin pravih vitaminov in hranil po operaciji želodca.

Pacientova odgovornost!

Najbolj pomembni v procesu zdravljena ste vi. Vaše zdravljenje bo potekalo uspešno in bo dalo pričakovane rezultate le, če boste upoštevali navodila zdravstvenih delavcev.
Odgovornost za lastno zdravje nosi v največji meri posameznik sam!
Kot odgovorni za svoje zdravje morate poskrbeti za dostopnost do učinkovitih, kakovostnih in varnih možnosti zdravljenja. Poskrbeti, da nimate težav pri izbiri, uporabi, naročanju in ustrezni zalogi vitaminov in mineralov, ki ustrezajo vašim posebnim dnevnim prehranskim potrebam po bariatrični operaciji.

Zagotovite si ustrezen dnevni odmerek vitaminov v eni kapsuli*

Tako se boste pravočasno zavarovali pred posledicami premajhnega vnosa ustreznih živil, ki lahko vodijo v slabokrvnost, povzročitev osteoporoze in drugih simptomov avtonomne nevropatije.

Spoznajte način prehranjevanja, ki je najbolj primeren za vas.

Primerna dieta tik pred operacijo je priporočljiva iz dveh razlogov. Sprememba prehranjevalnih navad pred operacijo vam bo olajšala navajanje na nov način prehranjevanja in življenja, s katerim se boste soočili po operaciji. Sprememba prehranjevalnih navad je pomemben element, ki vpliva na uspešno izgubo odvečnih kilogramov. Zaradi operacije bo vaše telo absorbiralo manjšo količino beljakovin, zato morate poskrbeti, da jih zaužijete dovolj. Prav tako je potrebno posvetiti pozornost tudi kalorični vrednosti živil, ki jih boste zaužili.

VitaWeight prehranska dopolnila vsebujejo vsa dodatna hranila visoke biološke vrednosti za zadovoljitev posebnih potreb pacientov pred in po bariatrični operaciji.
S pomočjo ustreznih vitaminov VitaWeight si omogočite enostaven in učinkovit dnevni vnos vseh nujno potrebnih hranil.
Tako ste izbrali ustrezno prehrano v okviru strokovnih zdravstvenih smernic.
*Zaradi absorbcije železa je kalcijev citrat potrebno zaužiti ločeno