Kurkumin kot aktivna sestavina kurkume je že dolgo znan po svojih protivnetnih in antioksidativnih lastnostih.

Vnetje ima ključno vlogo pri mnogih kroničnih stanjih, vključno z artritisom, diabetesom itd. Kurkumin kot aktivna sestavina kurkume je že dolgo znan po svojih protivnetnih in antioksidativnih lastnostih.

Zaradi slabe biološke uporabnosti pri ljudeh (1-2%) pa je bilo treba razviti formulacije, ki bi povečale njegovo biološko uporabnost. Klikni povezavo  za razumevanje, zakaj je to klinično pomembno! (eng.)

Metagenics CurcuDyn® Klikni in preveri https://vitabaros.si/oznaka-izdelka/kurkumin/

> Več informacij

CurcuDyn® vsebuje bio optimiziran izvleček kurkume, dopolnjen z ingverjem, vitaminom C in vitaminom D za prožne sklepe in mišice ter za podporo hrustanca.
Bio-optimiziran izvleček kurkume
Vpojnost kurkumina lahko povečamo z uporabo posebnih tehnologij, kot je tehnologija micel v CurcuDyn®. Ta tehnologija zagotavlja, da je v maščobi topen kurkumin pakiran v vodotopnem ohišju, kar poveča absorpcijo do 185x v primerjavi s surovim ekstraktom kurkume in do 1350x v primerjavi s standardnim kurkuma v prahu.
Visoko odmerjene
2 kapsuli CurcuDyn®vsebujejo 100 mg aktivnega kurkumina. Zaradi velike absorpcije je ta odmerek zadosten za učinek.
Kofaktorji
CurcuDyn®vsebuje izvleček kurkume in ingverja, ki prispevata k ohranjanju prožnih sklepov. CurcuDyn®vsebuje tudi vitamin D, ki prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja mišic, in vitamin C, ki prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanje hrustanca in krvnih žil.

Izpolnite formulo CurcuDyn
®Forte je edinstvena kombinacija treh močnih, lahko absorbiranih rastlinskih izvlečkov, kurkume, bosvelije in ingverja, ki pomagajo ohranjati prožnost sklepov. Formula je dopolnjena z vitaminom C za pospeševanje tvorbe hrustanca in vitaminom D za podporo mišicam.
Celoten spekter kurkume
CurcuDyn®Forte ne vsebuje le kurkuminoidov, temveč tudi turmerone, hlapljivo frakcijo kurkume, ki med drugim povečuje absorpcijo v maščobi topnega kurkumina.
AKBA, najmočnejša sestavina izvlečka boswellia
Boswellia serrata , je sestavljena iz več vrst boswellic kislin. CurcuDyn®Forte je zelo doziran v najmočnejši učinkovini AKBA (acetil-11-keto-β-bosvelična kislina) izvlečka Boswellia serrata

Metagenics CurcuDyn® Klikni in preveri https://vitabaros.si/oznaka-izdelka/kurkumin/

Več o Vita BAROS > https://vitabaros.si/