Naše poslanstvo.

Vita BAROS je uradni distributer in predstavnik proizvajalca Metagenics za Slovenijo. Jamčimo za roke, originalnost izdelkov, kakovost, ugodne cene in hitro dostavo.

Metagenics® Genetic Potential Through Nutrition > Kliknite in se seznanite z izdelki: https://vitabaros.si/trgovina/

Vita BAROS je tudi portal za bariatrične storitve in smo usmerjeni k čezmerno prehranjenim ljudem. Absolutna pozornost je posvečena potrebam bariatričnih klientom in ljudem, ki želijo uspešno shujšati oziroma so v nadzorovanem programu izgube telesne teže.

Predani smo kakovosti ponujenih informacij, storitev in izdelkov Metagenics / Barinutrics.

Naše poslanstvo je oskrba trga in prebivalcev s kakovostnimi, varnimi in učinkovitimi izdelki za podporo zdravljenju in zdravju.

Energijo in skrb namenjamo tudi našim poslovnim partnerjem – lekarnam, ki želijo uresničiti svoje želje in cilje tudi s ponudbo izdelkov korporacije Metagenics.

Izdelki:

Zdravstveni prehranski dodatki Metagenics

Storitve:

Bariatrična kirurgija  – Bariatric Surgery Slovenia

Plastična kirurgija

Naš izziv je:

Postati spoštovan in zaupanja vreden distributer za prodajo vrhunskih prehranskih dopolnil Metagenics in center za bariatrične storitve v širši regiji, znan po kakovosti odnosa do klientov, ki temelji na skupni uspešnosti.

Kontaktirajte nas na način, ki vam odgovarja:

Informacije: tel. 041 720 979, 0590 44 340 ali na e-mail info@vitabaros.si

Naše izdelke prodajamo preko spletne trgovine in prav zaradi tega sta podpora kupcem in stik z našimi strankami na prvem mestu. Prepričani smo, da so povratne informacije s strani naših kupcev in partnerjev najbolj verodostojni podatki, ki jim lahko zaupamo. Naša ekipa se trudi ustreči vsaki vaši želji in je za nove predloge odprta in hvaležna.

Hvala za zaupanje.

Ekipa Vita BAROS

 

O Metagenics  Global HealthCare Company

Korporacija Metagenics je bila ustanovljena leta 1983 v Združenih državah Amerike v mestu Gig Harbor v Washingtonu, kjer sta raziskovalno središče za funkcionalno medicino (FMRC) in proizvodni laboratorij. Glavna pisarna se nahaja v San Clementeju v Kaliforniji. Vodilno raziskovalno središče družbe Metagenics Corporation je MetaProteomics ™, Ithaca, NY. Korporacija Metagenics je leta 1989 v belgijskem Ostendu ustanovila hčerinsko podjetje Metagenics Europe, ki je vključevalo Metagenics Belgija, Metagenics Nizozemska in Metagenics Italija. Podružnice Metagenics uspešno poslujejo v Avstraliji, Kanadi, Novi Zelandiji, Franciji.

Cilj podjetja je izboljšati zdravje in kakovost življenja ljudi z aktiviranjem njihovega genskega potenciala s hranili. Hranila so biološko pomembni elementi, ki so potrebni človeškemu telesu za zagotovitev normalnega življenja. Delimo jih na makrohranila (beljakovine, maščobe, ogljikovi hidrati) in mikrohranila (vitamini, minerali). Zavzetost za razvoj inovativnih zdravil, raziskave in stalno usposabljanje izvajalcev delajo Metagenics vodilno v proizvodnji prvovrstnih hranil, ki se prodajajo po vsem svetu.

Novi trendi pri preprečevanju in zdravljenju bolezni ter ohranjanju mladosti in lepote, ki jih zastopa korporacija Metagenics, temeljijo na načelih funkcionalne medicine, kar pomeni individualen pristop, spodbujanje zdravega načina življenja in uporabo nutracevtskih kompleksov farmacevtske kakovosti. Cilj razvoja izdelkov Metagenics je predstaviti najnovejša znanstvena odkritja na področju regulacije izražanja genov s pomočjo hranil.Patentirane znanstvene raziskave na področju funkcionalne medicine in nutrigenomike vodijo k razvoju personalizirane medicine.

Korporacija Metagenics je lastnik številnih patentov za več kot 400 naravnih, znanstveno utemeljenih izdelkov, ki optimizirajo zdravje. Družba Metagenics Corporation že več kot 30 let s pomočjo kakovostnih zdravil in znanosti o nutrigenomiki pomaga ljudem izboljšati njihovo zdravje in popraviti kronične bolezni. In kot kaže praksa, te cilje uspešno doseže.

Metagenics je vodilna družba na področju raziskav in kakovosti proizvodnje. Skupina visoko usposobljenih klinikov in znanstvenikov aktivno razvija revolucionarno prehransko modulacijo izražanja genov in ustvarja še učinkovitejše izdelke za polno, zdravo življenje ob upoštevanju genetske posebnosti vsake osebe. Izdelki Metagenics so zaradi dokazane učinkovitosti in visoke kakovosti pridobili zaupanje zdravnikov in pacientov. Za doseganje najboljših rezultatov je posebna pozornost namenjena varnosti, učinkovitosti in kakovosti.

Kliknite in naročite: https://vitabaros.si/trgovina/