Naše poslanstvo.

Vita BAROS je uradni predstavnik proizvajalca Metagenics za Slovenijo. Jamčimo za roke, originalnost izdelkov, kakovost, ugodne cene in hitro dostavo.

KLIKNI IN PREVERI: https://vitabaros.si/trgovina/

Vita BAROS – portal za bariatrične storitve je usmerjen k čezmerno prehranjenim ljudem. Absolutna pozornost je posvečena potrebam bariatričnih klientom in ljudem, ki želijo uspešno shujšati. Predani smo kakovosti ponujenih informacij, storitev in izdelkov Metagenics – Barinutrics.

Vita BAROS je tudi spletna trgovina s prehranskimi dopolnili za zdravo hujšanje in krepitev zdravja, proizvajalca Metagenics. 

Naše poslanstvo in naša osnovna dejavnost je oskrba prebivalcev s kakovostnimi, varnimi in učinkovitimi izdelki za podporo zdravljenju in zdravju. Z nasveti vam bomo pomagali pri zdravljenju in ohranitvi zdravja.

Storitve:

Bariatrična kirurgija

Plastična kirurgija – preoblikovanje telesa po masivnem hujšanju

Izdelki:

Vitamini in prehranska dopolnila za krepitev zdravja

Osnovna filozofija naših storitev je:

Debelost je treba obravnavati predvsem kot zdravstveno vprašanje.
Okoliščine imajo velik vpliv na posameznikovo sposobnost nadzorovanja telesne teže.
Ohranjanje zdrave telesne teže je veščina, ki se jo da naučiti.
Vsakdo ima sposobnost za spremembe.

Naš izziv je:

Postati spoštovan in zaupanja vreden center za bariatrične storitve in za prodajo vrhunskih prehranskih dopolnil v širši regiji, znan po kakovosti odnosa do klientov, ki temelji na skupni uspešnosti.

Kontaktirajte nas na način, ki vam odgovarja:

Informacije: tel. 041 720 979, 0590 44 340 ali na e-mail info@vitabaros.si

Naše izdelke prodajamo preko spletne trgovine in prav zaradi tega sta podpora kupcem in stik z našimi strankami na prvem mestu. Prepričani smo, da so povratne informacije s strani naših kupcev najbolj verodostojni podatki, ki jim lahko zaupamo. Naša ekipa se trudi ustreči vsaki vaši želji in je za nove predloge odprta in hvaležna.

Hvala za zaupanje.

Ekipa Vita BAROS