Da. Pomaga ( bolečine v sklepih ). Imejte jih za mene vedno na zalogi.  (Curcudyn FORTE)

Lep pozdrav, Stanka.

 

kurkumin kapsule

Popolna formula: ekskluzivni sinergijski kompleks treh močnih rastlinskih izvlečkov s kofaktorji vitamina C in vitamina D Popolni spekter turmerike: kurkuminoidi in turmeroni AKBA: najbolj močna sestavina boswellia Visok odmerek gingerja: 40 mg na kapsulo v koncentraciji 25: 1 Visoka biološka razpoložljivost kurkumina in boswellie: oboje je integrirano v naravno matrico iz smreke, kompleks, ki poveča vpojnost


read more

Bolečine v sklepih kurkuma kapsule Curcudyn Forte
StankaPlešivec

Bi spet naročila 3 škatle curcudyn forte…in povem vam, da imava oba s partnerjem veliko manjše bolečine v kolenih in mama tudi. Hrbet jo manj boli – ima išijas in skoliozo. Hvala vam.

 

kurkumin kapsule

Za prožne sklepe in mišice ter za podporo hrustancu. Prehransko dopolnilo Popolna formula: ekskluzivni sinergijski kompleks treh močnih rastlinskih izvlečkov s kofaktorji vitamina C in vitamina D Popolni spekter turmerike: kurkuminoidi in turmeroni


read more

kurkumin kapsule
Mateja GodničKoper

Ob redni uporabi CurcuDyn Forte nimam več vnetja kolena in bolečin pri hoji. Najprej sem naredil tri mesečno kuro s kapsulami forte. Vesel sem saj lahko nogo bolj obremenjujem in ne čutim bolečin. Še vedno ga uživam vsak dan. Priporočam vsem s podobnimi težavami ali kot preventivo.

kurkumin kapsule

Popolna formula: ekskluzivni sinergijski kompleks treh močnih rastlinskih izvlečkov s kofaktorji vitamina C in vitamina D Popolni spekter turmerike: kurkuminoidi in turmeroni AKBA: najbolj močna sestavina boswellia Visok odmerek gingerja: 40 mg na kapsulo v koncentraciji 25: 1 Visoka biološka razpoložljivost kurkumina in boswellie: oboje je integrirano v naravno matrico iz smreke, kompleks, ki poveča vpojnost.


read more

Kurkumin kapsule Kurkuma za sklepe | CurcuDyn FORTE
Jože J.Šoštanj