Prof. dr. Varja Cvetko Orešnik
Ljubljana

Spoštovani vsi, Z vsemi izdelki, ki sem jih kupila v spletni trgovini Vita Baros, sem bila izjemno zadovoljna. Tako s kvaliteto kupljenega kakor tudi z dostavo. Ne morem prehvaliti izjemno prijazne in visoko profesionalne pomoči Kontaktnega centra. Prav tako izjemno  profesionalne, zanesljive, konkretne in razumljive so spletne strani v posameznih zavihkih Vite Baros.

Lojze
Ptuj

To so tablete, ki mi edine pomagajo. Poizkusil sem že vse kar obstaja za prostato. Samo po vašem izdelku je curek, močan in neprekinjen. Hvala. Lojze s Ptuja.   Več o izdelku Sanprogin > https://vitabaros.si/izdelek/prostata-tablete-metagenics-sanprogin/ Sanprogin je izdelek podjetja Metagenics.

Mateja Godnič
Koper

Bi spet naročila 3 škatle curcudyn…in povem vam, da imava oba s partnerjem veliko manjše bolečine v kolenih in mama tudi. Hrbet jo manj boli – ima išijas in skoliozo. Hvala vam.

Jože J.
Šoštanj

Ob redni uporabi CurcuDyn Forte nimam več vnetja kolena in bolečin pri hoji. Najprej sem naredil tri mesečno kuro s kapsulami forte. Vesel sem saj lahko nogo bolj obremenjujem in ne čutim bolečin. Še vedno ga uživam vsak dan. Priporočam vsem s podobnimi težavami ali kot preventivo.

Stanka
Velenje

Frizerka pravi, da se vidi, da rastejo novi lasje in tudi zdi se mi, da izpadajo že manj.

Metoda Bračun
Domžale

Moje počutje je, odkar jemljem vitamine , enkratno. Količina zadostuje, zato ne uporabljam nobenih drugih dodatnih vitaminov. Po pregledu krvi, so moji izvidi odlični.

Lidija Šolinc
Vinska Gora

Javljam se kot zadovoljna uporabnica novih vitaminov. Pred kratkim sem postala podjetnica. Delo 24/7 terja velike napore. Tudi s pomočjo novih vitaminov ohranjam dobro zdravje. To potrjuje tudi moja krvna slika.

Mirjana Pungartnik
Velenje

 Za vitamine sem se odločila izključno zaradi potrebe po zadostni količini vitaminov, ki jih potrebujem. Odkar jih jemljem, so se mi popravili lasje, nohti so trdi, občutka utrujenosti ni več.