Prof. dr. Varja Cvetko Orešnik
Ljubljana

Spoštovani vsi, Z vsemi izdelki, ki sem jih kupila v spletni trgovini Vita Baros, sem bila izjemno zadovoljna. Tako s kvaliteto kupljenega kakor tudi z dostavo. Ne morem prehvaliti izjemno prijazne in visoko profesionalne pomoči Kontaktnega centra. Prav tako izjemno  profesionalne, zanesljive, konkretne in razumljive so spletne strani v posameznih zavihkih Vite Baros.

Hujšanje z medicinsko pomočjo prehrana po želodčnem obvodu bariatricna operacija barinutrics vitamini
Ivica Dujaković
Celje

Zdravniki so mi rekli, da jih moram nujno jemati. Paket za 3 mesece. Raje imam okus v češnji.   Ivica Dujaković, Celje, Hujšanje z medicinsko pomočjo – po bariatrični operaciji.  
read more

Barinutrics multivitamini učinkovite tablete za hujšanje barinutrics
Stanka
Cirkovce

Super in hvala za hitre dostave Barinutrics multivitaminov in kalcija. Vedno v okusu limona-pomaranča. Stanka, Cirkovce.  
read more

Barinutrics multi tablete cesnja limona za zdravljenje debelosti po operaciji želodca
Božo
Braslovče

Okus češnje mi veliko bolj ustreza. Fino, da imate na voljo različna okusa tablet Barinutrics, za zdravljenje debelosti po bariatrični operaciji. Božo, Braslovče po bariatrični operaciji.  
read more

Bolečine v sklepih kurkuma kapsule Curcudyn Forte
Stanka
Plešivec

Da. Pomaga ( bolečine v sklepih ). Imejte jih za mene vedno na zalogi.  (Curcudyn FORTE) Lep pozdrav, Stanka.  
read more

B12 IF vitamin barinutrics vitabaros
Mirela H.
Vipava

Za prijateljico, ki se bori z levkemijo, je zadovoljna z vašimi izdelki. Hvala vam. Mirela. Vitamin B12 I.F. 90 tablet (24g)
read more

Zakaj je dober magnezij Magnezijev glicinat lekarna, najboljša oblika mangezija
Lidija Z.
Piran Pirano

Samo, da vam sporočim, tablete so top. V 15. ih minutah sem zaspala. (MetaSleep). Tudi tablete za sprostitev (MetaRelax) so odlične, manj sem bila napeta. Tako, da sem z obema izdelkoma zelo zadovoljna. Še bom kupovala pri vas. Bravo. Ogled paketa  MetaRelax + MetaSleep >
read more

b kompleks vita baros
Andreja T.
Murska Sobota

Jaz že vem. Me ne more nihče prepričati v neki drugi B kompleks… Redno naročam vaš b kompleks B DYN FORTE.  
read more

Slabokrvnost
Aleš Urnaut
Maribor

Pozdravljeni. Danes sem bil na kontroli v UKC Ljubljana, na hematološki kliniki. Krvna slika je veliko boljša, nič več ni pomanjkanja B vitamina. Vaši vitamini delujejo. Vita BAROS   Aleš Urnaut    
read more

proti zamašenim žilam proti krvnim strdkom
Alojz Urnaut
Bistrica ob Dravi

Alojz Urnaut Hello. A tvoji vitamini začnejo fullllll hitro delati? Foter mi je danes rekel, da že občuti razliko… Ata je res zadovoljen in vesel. Rekel je, da lahko več hodi, da ga noga ne boli več tako, in da čuti podplate, ker je prej imel že vse omrtvičeno. A.U. Bistrica ob Dravi   Gospod…
read more

Tablete za prostato brez recepta
Lojze
Ptuj

Tablete za prostato brez recepta.   To so tablete, ki mi edine pomagajo. Poizkusil sem že vse kar obstaja za prostato. Samo po vašem izdelku je curek, močan in neprekinjen. Hvala. Lojze s Ptuja.   Več o izdelku Sanprogin > https://vitabaros.si/izdelek/prostata-tablete-metagenics-sanprogin/  
read more

kurkumin kapsule
Mateja Godnič
Koper

Bi spet naročila 3 škatle curcudyn forte…in povem vam, da imava oba s partnerjem veliko manjše bolečine v kolenih in mama tudi. Hrbet jo manj boli – ima išijas in skoliozo. Hvala vam.  
read more

Kurkumin kapsule Kurkuma za sklepe | CurcuDyn FORTE
Jože J.
Šoštanj

Ob redni uporabi CurcuDyn Forte nimam več vnetja kolena in bolečin pri hoji. Najprej sem naredil tri mesečno kuro s kapsulami forte. Vesel sem saj lahko nogo bolj obremenjujem in ne čutim bolečin. Še vedno ga uživam vsak dan. Priporočam vsem s podobnimi težavami ali kot preventivo.
read more

multi vitamini
Stanka
Velenje

Frizerka pravi, da se vidi, da rastejo novi lasje in tudi zdi se mi, da izpadajo že manj, po bariatrični operaciji  
read more

Vitamini za hujšanje Barinutrics Metagenics vita baros
Metoda Bračun
Domžale

Moje počutje je, odkar jemljem vitamine , enkratno. Količina zadostuje, zato ne uporabljam nobenih drugih dodatnih vitaminov. Po pregledu krvi, so moji izvidi odlični, po bariatrični operaciji.  
read more

Po operaciji Lidija
Lidija Šolinc
Vinska Gora

Javljam se kot zadovoljna uporabnica novih vitaminov. Pred kratkim sem postala podjetnica. Delo 24/7 terja velike napore. Tudi s pomočjo novih vitaminov ohranjam dobro zdravje. To potrjuje tudi moja krvna slika, po bariatrični operaciji.  
read more

vitamins
Mirjana Pungartnik
Velenje

 Za vitamine sem se odločila izključno zaradi potrebe po zadostni količini vitaminov, ki jih potrebujem. Odkar jih jemljem, so se mi popravili lasje, nohti so trdi, občutka utrujenosti ni več.  
read more