NAŠE POSLANSTVO

V Sloveniji Metagenics Europe sodeluje z družbo Vita BAROS pri distribuciji prehranskih dopolnil.

Zagotavljamo visoko učinkovite vitamine, zdravstvene in prehranske dodatke širokemu krogu zdravstvenih delavcev, njihovih oskrbovancev in potrošnikov po vsej Sloveniji.

METAGENICS

Korporacija Metagenics je bila ustanovljena leta 1983 v Združenih državah Amerike v mestu Gig Harbor v Washingtonu, kjer sta raziskovalno središče za funkcionalno medicino (FMRC) in proizvodni laboratorij.

Korporacija Metagenics je leta 1989 v belgijskem Ostendu ustanovila hčerinsko podjetje Metagenics Europe, ki vključuje Metagenics Belgija in Metagenics Nizozemska. Podružnice Metagenics uspešno poslujejo v Avstraliji, Kanadi, Novi Zelandiji in Franciji.

PODPORA UPORABNIKOM

Kontaktirajte nas na način, ki vam odgovarja:

Naše izdelke prodajamo preko spletne trgovine in prav zaradi tega sta podpora kupcem in stik z našimi strankami na prvem mestu. Prepričani smo, da so povratne informacije s strani naših kupcev in zdravstvenih delavcev, najbolj verodostojni podatki, ki jim lahko zaupamo.

Naša ekipa se trudi ustreči vsaki vaši želji in je za nove predloge odprta in hvaležna.

Hvala za zaupanje.

Ekipa Vita BAROS

VEČ KOT 30 LET IZKUŠENJ

Skupina visoko usposobljenih klinikov in znanstvenikov aktivno razvija revolucionarno prehransko modulacijo izražanja genov. Tako ustvarja še učinkovitejše izdelke za polno, zdravo življenje ob upoštevanju genetske posebnosti vsake osebe. Izdelki Metagenics so zaradi dokazane učinkovitosti in visoke kakovosti, pridobili zaupanje zdravnikov in klientov po vsem svetu. Za doseganje najboljših rezultatov je posebna pozornost namenjena varnosti, učinkovitosti in kakovosti.

041 201 248

delovni čas: pon – pet: 8:00 – 16:00

Več o Metagenics >>

Galerija >>