Spoštovani vsi,

Z vsemi izdelki, ki sem jih kupila v spletni trgovini Vita Baros, sem bila izjemno zadovoljna. Tako s kvaliteto kupljenega kakor tudi z dostavo. Ne morem prehvaliti izjemno prijazne in visoko profesionalne pomoči Kontaktnega centra. Prav tako izjemno  profesionalne, zanesljive, konkretne in razumljive so spletne strani v posameznih zavihkih Vite Baros.

Prof. dr. Varja Cvetko OrešnikLjubljana

Pozdravljeni. Danes sem bil na kontroli v UKC Ljubljana, na hematološki kliniki. Krvna slika je veliko boljša, nič več ni pomanjkanja B vitamina. Vaši vitamini delujejo. Metagenics

Slabokrvnost
Aleš UrnautMaribor

Bi spet naročila 3 škatle curcudyn…in povem vam, da imava oba s partnerjem veliko manjše bolečine v kolenih in mama tudi. Hrbet jo manj boli – ima išijas in skoliozo. Hvala vam.

Mateja GodničKoper

Ob redni uporabi CurcuDyn Forte nimam več vnetja kolena in bolečin pri hoji. Najprej sem naredil tri mesečno kuro s kapsulami forte. Vesel sem saj lahko nogo bolj obremenjujem in ne čutim bolečin. Še vedno ga uživam vsak dan. Priporočam vsem s podobnimi težavami ali kot preventivo.

Kurkumin kapsule Kurkuma za sklepe | CurcuDyn FORTE
Jože J.Šoštanj

Frizerka pravi, da se vidi, da rastejo novi lasje in tudi zdi se mi, da izpadajo že manj.

multi vitamin Barinutrics
StankaVelenje

Moje počutje je, odkar jemljem vitamine , enkratno. Količina zadostuje, zato ne uporabljam nobenih drugih dodatnih vitaminov. Po pregledu krvi, so moji izvidi odlični.

Vitamini za hujšanje Barinutrics Metagenics vita baros
Metoda BračunDomžale

Javljam se kot zadovoljna uporabnica novih vitaminov. Pred kratkim sem postala podjetnica. Delo 24/7 terja velike napore. Tudi s pomočjo novih vitaminov ohranjam dobro zdravje. To potrjuje tudi moja krvna slika.

Po operaciji Lidija
Lidija ŠolincVinska Gora

 Za vitamine sem se odločila izključno zaradi potrebe po zadostni količini vitaminov, ki jih potrebujem. Odkar jih jemljem, so se mi popravili lasje, nohti so trdi, občutka utrujenosti ni več.

vitamins
Mirjana PungartnikVelenje